Maarakennustyöt

Maarakennus- nosto- ja kunnossapitotyöt, kuljetuspalvelut, sekä maa-ainekset.

Hyvä maarakentaminen antaa pohjan kaikelle rakentamiselle

Meillä on pitkä kokemus muun muassa omakotitalojen sekä julkisten ja teollisuusrakennusten maarakennustöistä sekä kunnallisteknisistä töistä ja erilaisista infrahankkeista. 

Vahvuutenamme on vankan osaamisen lisäksi nykyaikainen ja erittäin monipuolinen kalusto. Käytössämme on muun muassa monenlaisiin eri kohteisiin sopivia tela- ja pyöräalustaisia kaivinkoneita, joista moni on varustettu nykyaikaisella 3D-tekniikalla. Kaivinkoneiden laaja kokoluokka 2–30 tonniin varmistaa sen, että meillä on aina kohteeseen parhaiten soveltuva ja kustannustehokas kalusto. Erikoisemmatkin työt onnistuvat laajan lisälaitevalikoimamme ansiosta.

Etenkin talvisaikaan kalustoamme tarvitaan kiinteistönhoitotöissä, kuten hiekoituksessa ja lumenaurauksessa. Keväällä harjataan, ja kesällä lastataan sekä puretaan kuormia. Kaivinkoneiden lisäksi kalustoomme kuuluu muun muassa pyöräkoneita, kurottaja, traktoreita ja trukkeja sekä jyriä.

Maansiirto- ja nosturiautomme työskentelevät ammattitaitoisten nimikkokuskiensa kanssa kaikkialla Suomessa. Nosturiautomme pääasiallinen tehtävä on kuljettaa ja pystyttää hirsimökkien kehikoita. Maa- ja kiviaineksia kuljetetaan maansiirtokalustollamme, johon kuuluu muun muassa kasetti- ja nuppiautoja. Maansiirtoautoissamme on myös lavetti, kapellikärry ja tienhoitovarustus.

Maarakennustyöt

– Kaivinkonetyöt

– maa- ja pohjarakennustyöt

– pihat ja salaojat

– tien rakennus ja saneeraus

– purkutyöt

– pyöräkuormaajatyöt

Kunnossapito

– teiden ja kiinteistöjen lumenauraus

– hiekoitukset

– harjaus

– lumenajo

– niittotyöt

Kuljetuspalvelut

– maa-ainesten kuljetus

– maanajo

– lavetti

– kapellikärry

Nostotyöt

– kuorman purku

– kurottajatyöt

– nosturiauto

Maa-ainekset

Kauttamme saat erilasia maa-aineksia joko perille kuljetettuna tai itse noutaen. Noutopihasta (Jalostajantie 4) voit noutaa omalla henkilöauton kärryllä pieniä määriä maa-aineksia!

Maa-ainekset ovat CE-merkittyjä