Yritysesittely

 

Kaivinkonetyöt Hannu Jantunen Oy on haapavetinen maanrakennusalan yritys, jonka perusti Hannu Jantunen vuonna 1988. Ensimmäiset vuodet Hannu Jantunen työskenteli yksin, mutta varsin pian kasvava kysyntä mahdollisti ensimmäisten työntekijöiden palkkaamisen. Vuonna 1994 yrityksestä tuli kommandiittiyhtiö ja vuonna 1996 yritysmuodoksi vaihdettiin osakeyhtiö. Päätoimialamme on erilaiset maanrakennusalan työt. Lisäksi suoritamme kiinteistöjen ja teiden lumenauraus- ja kunnossapitotöitä. Teemme nostotöitä sekä yksityisille että yrityksille ja hoidamme jonkun verran myös lavetti- ja maantiekuljetuksia. Toimitamme erilaisia maa-aineksia sekä omilta maanottoalueilta että yhteistyössä muiden maa-ainestoimittajien kanssa.

Asiakaskuntamme koostuu yksityisistä rakentajista rakennus- ja teollisuusalan yrityksiin sekä kunnallisen puolen eri osastoihin ja maatalousyrittäjiin. Asiakkaisiimme kuuluvat myös tienrakennus- ja kunnossapitoalalla toimivia yrityksiä joille teemme aliurakoitsijana maanrakennus- ja kunnossapitotöitä. Toimialueemme on Haapavesi lähiympäristöineen, mutta teemme töitä kauempanakin.

Vahvuutenamme on monipuolinen osaaminen sekä nykyaikainen kalusto. Käytössämme on mm. monenlaisiin eri kohteisiin sopivia kaivinkoneita, maansiirtokoneita, kurottaja, lumenaurauskalusto, asfalttiharjauskalusto sekä rahtikalustoa pienempiin ja suurempiin kuljetuksiin.

Kaivinkonetyöt Hannu Jantunen Oy:n palveluksessa on vakituisesti n. 20 työntekijää ja sesonkiaikana työntekijöiden määrä kasvaa. Työntekijöillämme on joko maanrakennusalan koulutus tai työn kautta tullut vahva kokemus alan töistä. Osa työntekijöistä on myös saavuttanut menestystä sekä kotimaisissa että ulkomaisissa maansiirtoalan kilpailuissa. Työntekijämme ovat suorittaneet erilaisia työturvallisuuteen liittyviä koulutuksia, esimerkkeinä Työturva, Tieturva 1 ja 2, talousvesihygieniakoulutus ja tulityökorttikoulutus.

TUTUSTU ESITTEESEEMME KLIKKAAMALLA YLLÄOLEVAA KUVAA